In deze video kom je te weten hoe je ervoor kunt zorgen dat je plezier hebt tijdens het schrijven van je scriptie. Zorgen voor plezier is belangrijk, omdat plezier het gehele proces gemakkelijker maakt.

Oplossingsgericht denken

Als je plezier hebt tijdens het schrijven van je scriptie zie je mogelijkheden en oplossingen. Als je er geen plezier in hebt, begin je er niet aan, zie je alleen problemen, en wordt het een zware last op je schouders. Met een eenvoudige oefening kun je het plezier bij het schrijven van je scriptie vergroten.

Negatieve gedachten loslaten

Noteer iedere dag, voordat je aan de scriptie begint, je negatieve gedachten over de scriptie. Dus in een paar zinnen de beperkende overtuigingen die je vaak voor jezelf herhaalt. Daarna ga je deze zinnen ombuigen naar een positieve zin. Hierbij krijg je ten eerste inzicht in de beperkende gedachten die je hebt. Daarnaast train je jezelf om positieve gedachten te formuleren. En door de dagelijkse herhaling gaat het beklijven en zal je de positieve gedachten gaan geloven. Deze oefening zorgt voor een positievere houding ten op zichte van je scriptie, en uiteindelijk ook meer plezier.


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”. –> Klik hier om te downloaden <–

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
–> Klik hier voor meer info <–
PLEZIER tijdens je SCRIPTIE | DOE deze EENVOUDIGE oefening
PLEZIER tijdens je SCRIPTIE | DOE deze EENVOUDIGE oefening

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *