Schrijf je hier in voor de masterclass

Klik op de onderstaande datum om je aan te melden.

Mariken de Kok Scriptiehulp

Is dit eerste keer dat je een scriptie schrijft? Weet je niet zo goed wat er allemaal op je afkomt? Wil je graag gemakkelijk naast je gezin en baan de scriptie schrijven? Dan kan een beetje hulp goed van pas komen!

Een goed onderzoek start met een goede onderzoeksvraag. In deze masterclass leg ik de do’s en don’ts uit van een goede onderzoeksvraag. De masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag, zodat jouw vraag goede houvast geeft om de rest van het onderzoek gemakkelijk af te ronden.

Je krijgt veel handvatten om een goede onderzoeksvraag op te stellen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen en beoordeel ik de door jou ingezonden hoofdvraag.

Wat gebeurt er als je komende maanden in je eentje blijft modderen met de hoofdvraag? Het kan je veel moeite en frustraties kosten. Je blijft twijfelen of je het wel goed doet. De tijd gaat voorbij en de frustratie loopt op. Dus voorkom dat door mee te doen met de masterclass!

Praktische informatie

  • Waar? Online (link volgt na inschrijving)
  • Tijdsduur? 1 uur
  • Investering? Kosteloos
  • Presentatie door: Afstudeercoach Mariken

Mijn naam is Mariken de Kok, MSc. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik twee Masterstudies (Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde) behaald. Naast scriptiecoach ben ik ook twee jaar docent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven geweest.

Tijdens het schrijven van mijn beide Masterscripties had ik geregeld last van een writer’s block en perfectionisme. Ik durfde geen woord op papier te zetten, omdat ieder woord niet goed genoeg leek te zijn. Tegenwoordig schrijf ik moeiteloos!

Van nature ben ik geïnteresseerd in het inspireren en motiveren van mensen. Ik sta vooral bekend om mijn positieve kijk op het leven! Verder ben ik gedreven, open-minded, kan ik goed uitleggen en zie ik snel verbanden.

Ik weet precies waar jij mee worstelt, omdat ik de afgelopen jaren vele scriptiestudenten heb begeleid. Het is vooral belangrijk dat je met gemak en plezier aan je scriptie werkt. De masterclass is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van studerende professionals.

Sta je aan de start van je scriptie en ben je bezig met de hoofdvraag? Dan is het een echte aanrader om mee te doen met de nieuwe masterclass!

Enkele reviews

• “Erg goed! Leuke persoonlijke tips. Mariken stond open voor vragen en bracht de informatie op een leuke manier.”
• “Duidelijk en boeiend om naar te luisteren.”
• “Heel leuk en verhelderend, je probeert het zo eenvoudig en licht mogelijk te houden.”
• “Motiverend. Positief. Aandacht voor de vragen, dat is fijn.”
• “Heel fijn, rustig en overzichtelijk.”
• “Mariken is gemotiveerd in wat ze doet en brengt daarmee positiviteit.”

Schrijf je hieronder in voor de masterclass

Klik op de onderstaande datum om je aan te melden.