Wat zeggen studenten over Frisse Colleges? Sommige reviews zijn ook terug te vinden op Linkedin.


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Frisse Colleges
Average rating:  
 1 reviews
by Linda on Frisse Colleges
HBO Pedagogiek, NTI
Zou je Frisse Colleges aanbevelen: Ja

Mariken is betrokken. Dat is een héél prettige eigenschap in een scriptiebegeleider. Ze komt snel tot de kern van de zaak. En... ook heel belangrijk... ze laat iemand in zijn waarde. Enorm belangrijk voor de motivatie. Worstel je met je scriptie of wil je snel afstuderen? Bel Mariken!


“Ik ben met Mariken in contact gekomen toen ik enigszins vastliep met mijn scriptie en dan vooral met mijn planning. Met een deadline die eigenlijk al heel dichtbij was wist Mariken mij te motiveren om ‘gewoon’ mijn uiterste best te doen deze te halen. Ze hielp mij gestructureerd te werk te gaan en me aan de planning te houden.”

“Verder vond ik het prettig om met haar te sparren. De vragen die zij tijdens onze gesprekken stelde hebben mij geholpen mijn verhaal duidelijk op te schrijven. En niet zonder resultaat: binnen de gestelde deadline en met een 8 rondde ik mijn scriptie af!”

Student – WO Sociale Geografie, WUR


“Mariken is een ontzettende positieve, geduldige en slimme begeleidster. Tijdens mijn scriptie hielp ze van begin tot eind met goede tips&trucs en zorgde ze er bovendien voor dat ikzelf als mens ook groeide met een stukje persoonlijk leiderschap. Soms weet je niet waar je moet beginnen, en soms kun je maar niet stoppen, zij heeft me geholpen een mooie middenweg hierin te vinden. Het resultaat mag er zijn!”

Student – HBO Officemanagement, Schoevers


Student – HBO toegepaste Psychologie, NTI


“Ze laat creatieve oplossingen zien en pakt vraagstukken doortastend aan. Maar waar ik Mariken het meest om waardeer is dat ze haar kennis en kunde op een bijzonder plezierige, vasthoudendende en effectieve manier aanbiedt.”


“Mariken werkt op een zeer efficiënte, doelgerichte manier, zij is kostenbewust en is een betrouwbare partner die loyaal en discreet te werk gaat.”


Student – WO Political Science, UvA


“De begeleiding van Mariken was fijn en duidelijk. Ze is een intelligent mens, die weet wat ze doet en zegt en kan snel verbanden leggen. Kortom, een aanrader!”

Student – HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, NTI


“Wat een leuk e-book, wat schrijf jij onwijs goed! De structuur leest heel fijn en logisch. Veel praktische tips ook! Heb ik zeker wat aan :)”

Student – PhD Human Technology Interaction, TU/e


“Ik heb Mariken leren kennen als een zeer gedreven persoonlijkheid met heel veel creatieve ideeën.”


Hartelijk dank Mariken! Voor jouw support en begeleiding. Ik ben geslaagd voor mijn scriptie met een 7,5🎓. Ik had het niet zonder jou gekund!

Student – HBO Architectuur, NCOI


“Erg goed! Leuke persoonlijke tips. Mariken stond open voor vragen en bracht de informatie op een leuke manier.”


“Helder, overtuigend en verstand van zaken.”


“Mariken is gemotiveerd in wat ze doet en brengt daarmee positiviteit.”


“Enthousiast en motiverend.”


“Vanochtend heb ik mijn eerste scriptiesessie met Mariken gehad. Ze heeft me geholpen om een (globale) planning te maken voor de komende zeven weken. Mariken komt geïnteresseerd over en ze heeft me een duwtje in de goede richting gegeven door tips te geven hoe ik gestructureerd kan werken.”

Student – WO Political Science, UvA

3 gedachten over “Reviews

 • 26/07/2018 om 11:33
  Permalink

  De begeleiding van Mariken was fijn en duidelijk. Ze is een intelligent mens, die weet wat ze doet en zegt en kan snel verbanden leggen. Kortom, een aanrader.

 • 26/07/2018 om 12:38
  Permalink

  Dankjewel voor je mooie referentie 🙂 En bedankt voor de leuke samenwerking!

 • 13/12/2018 om 19:03
  Permalink

  Hartelijk dank Mariken! Voor jouw support en begeleiding. Ik ben geslaagd voor mijn scriptie voor de studie HBO-Architectuur met een 7,5🎓. Ik had het niet zonder jou gekund!

Reacties zijn gesloten.