Wat zeggen studenten over Frisse Colleges? 


Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Frisse Colleges
Average rating:  
 6 reviews
by Gré on Frisse Colleges
HBO Pedagogiek, NTI
Zou je Frisse Colleges aanbevelen: JA

Nadat de 1e versie van mijn scriptie was afgekeurd kwam ik in contact met Mariken. Zij heeft mij heel snel op de goede weg gezet. Mariken herkent heel snel de zwakke punten in een scriptie en geeft goede tips om deze om te zetten in heldere tekst.

Naast de wekelijkse persoonlijke gesprekken is Mariken ook bereikbaar via de mail. Voor korte vragen tussendoor is dat prettig omdat ze binnen 1 dag reageert en ik dan heel snel weer verder kon.

Heel fijn vond ik de positiviteit die Mariken uitstraalt en de wijze waarop zij mij wist te motiveren als ik even niet meer wist hoe ik verder moest. Bij het maken van mijn PPT heb ik dankbaar gebruik gemaakt van haar instructie video's. Dankzij Mariken heb ik sneller én met een hoger cijfer kunnen afstuderen dan ik had verwacht.

by Linda on Frisse Colleges
HBO Pedagogiek, NTI
Zou je Frisse Colleges aanbevelen: Ja

Mariken is betrokken. Dat is een héél prettige eigenschap in een scriptiebegeleider. Ze komt snel tot de kern van de zaak. En... ook heel belangrijk... ze laat iemand in zijn waarde. Enorm belangrijk voor de motivatie. Worstel je met je scriptie of wil je snel afstuderen? Bel Mariken!

by Jacky on Frisse Colleges
HBO Architectuur, NCOI
Zou je Frisse Colleges aanbevelen: Ja

Hartelijk dank Mariken! Voor jouw support en begeleiding. Ik ben geslaagd voor mijn scriptie voor de studie HBO-Architectuur met een 7,5🎓. Ik had het niet zonder jou gekund!

by S on Frisse Colleges
HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, NTI
Zou je Frisse Colleges aanbevelen: Ja

De begeleiding van Mariken was fijn en duidelijk. Ze is een intelligent mens, die weet wat ze doet en zegt en kan snel verbanden leggen. Kortom, een aanrader!

by Anja on Frisse Colleges
WO Rechten, UvT
Zou je Frisse Colleges aanbevelen: Ja

Mariken is een deskundige coach, die goed naar je luistert en de juiste vragen stelt, zodat je verder komt. Echt een aanrader!

by Patty on Frisse Colleges
PhD Human Technology Interaction, TU/e
Zou je Frisse Colleges aanbevelen: Ja

Wat een leuk e-book, wat schrijf jij onwijs goed! De structuur leest heel fijn en logisch. Veel praktische tips ook! Heb ik zeker wat aan 🙂


“Ik ben met Mariken in contact gekomen toen ik enigszins vastliep met mijn scriptie en dan vooral met mijn planning. Met een deadline die eigenlijk al heel dichtbij was wist Mariken mij te motiveren om ‘gewoon’ mijn uiterste best te doen deze te halen. Ze hielp mij gestructureerd te werk te gaan en me aan de planning te houden.”

“Verder vond ik het prettig om met haar te sparren. De vragen die zij tijdens onze gesprekken stelde hebben mij geholpen mijn verhaal duidelijk op te schrijven. En niet zonder resultaat: binnen de gestelde deadline en met een 8 rondde ik mijn scriptie af!”

Student – WO Sociale Geografie, WUR


“Mariken is een ontzettende positieve, geduldige en slimme begeleidster. Tijdens mijn scriptie hielp ze van begin tot eind met goede tips&trucs en zorgde ze er bovendien voor dat ikzelf als mens ook groeide met een stukje persoonlijk leiderschap. Soms weet je niet waar je moet beginnen, en soms kun je maar niet stoppen, zij heeft me geholpen een mooie middenweg hierin te vinden. Het resultaat mag er zijn!”

Student – HBO Officemanagement, Schoevers


Student – HBO toegepaste Psychologie, NTI


“Ze laat creatieve oplossingen zien en pakt vraagstukken doortastend aan. Maar waar ik Mariken het meest om waardeer is dat ze haar kennis en kunde op een bijzonder plezierige, vasthoudendende en effectieve manier aanbiedt.”


“Mariken werkt op een zeer efficiënte, doelgerichte manier, zij is kostenbewust en is een betrouwbare partner die loyaal en discreet te werk gaat.”


Student – WO Political Science, UvA


“Ik heb Mariken leren kennen als een zeer gedreven persoonlijkheid met heel veel creatieve ideeën.”


“Erg goed! Leuke persoonlijke tips. Mariken stond open voor vragen en bracht de informatie op een leuke manier.”


“Helder, overtuigend en verstand van zaken.”


“Mariken is gemotiveerd in wat ze doet en brengt daarmee positiviteit.”


“Enthousiast en motiverend.”


“Vanochtend heb ik mijn eerste scriptiesessie met Mariken gehad. Ze heeft me geholpen om een (globale) planning te maken voor de komende zeven weken. Mariken komt geïnteresseerd over en ze heeft me een duwtje in de goede richting gegeven door tips te geven hoe ik gestructureerd kan werken.”

Student – WO Political Science, UvA