In deze video leer je hoe je weer motivatie krijgt om aan je scriptie te werken. Je krijgt 3 tips waarmee je ervoor kan zorgen dat je weer gemotiveerd aan je scriptie gaat werken. Hieronder volgen de tips:

  1. Deel je scriptie met iemand. Vraag of iemand in je omgeving wil mee lezen, nadenken en sparren over je scriptie. Dit geeft je weer nieuwe inzichten en motivatie om aan je scriptie te werken.
  2. Bekijk inspiratie video’s. Inspiratie van anderen kan ervoor zorgen dat je zelf weer gemotiveerd wordt om aan je scriptie te werken.
  3. Geloof dat je het gaat halen. Schud twijfel en onzekerheid van je af; zet de knop om en ga ervoor. Als je 1000% gelooft dat je het gaat halen, dan is de motivatie er vanzelf.

Veel succes met deze tips en veel plezier en succes met je scriptie!


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”. –> Klik hier om te downloaden <–

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
–> Klik hier voor meer info <–
Hoe KRIJG je weer MOTIVATIE voor je SCRIPTIE? | 3 TIPS 
Hoe KRIJG je weer MOTIVATIE voor je SCRIPTIE? | 3 TIPS 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *