Ruim 50% van de studenten heeft in meer of mindere mate last van irrationeel uitstelgedrag, ook wel studie-ontwijkend gedrag genoemd. Door uitstelgedrag begin je te laat met studeren en nadert de deadline in een rap tempo. Dit veroorzaakt stress! Je haalt een lager cijfer of haalt het helemaal niet, omdat je te weinig kunt inleveren. Sommige studenten stoppen zelfs met hun studie, omdat ze zich er niet toe kunnen zetten. Dat is natuurlijk eeuwig zonde!

In deze video geef ik kort een aantal tips die je kunnen helpen om van soggen weer saggen (Studie-Activerend Gedrag) te maken!

Hoe zou het voor je zijn als je nooit meer uitstelt? Als je de taken die voor je liggen gewoon meteen doet? Dat zou toch heerlijk zijn! Dan begin je altijd op tijd met studeren. Lever je ruim op tijd de stukken in en kun je ook echt genieten van vrije tijd.


Gratis Masterclass

- Schrijf snel en eenvoudig een onderzoeksvoorstel -

De Masterclass neemt je stap voor stap mee door het onderzoeksvoorstel, zodat je het eenvoudig zelf kunt opstellen (of bijschaven).

In de masterclass krijg je ook tips en tricks om sneller tot de kern van het probleem te komen en goede hoofd- en deelvragen te maken. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen over jouw eigen onderzoek. De masterclass is kosteloos en duurt 1,5 uur.

Na de masterclass kun je grote stappen zetten met het onderzoeksvoorstel!

Reviews
  • “Erg goed! Leuke persoonlijke tips. Mariken stond open voor vragen en bracht de informatie op een leuke manier.”
  • “Mariken is gemotiveerd in wat ze doet en brengt daarmee positiviteit.”
  • "Helder, overtuigend en verstand van zaken.”

Hoe ga je om met soggen? (studie-ontwijkend gedrag)
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *