Hoe kun je het beste jouw doelen behalen? Het liefste natuurlijk op een moeiteloze manier 🙂 Het is eigenlijk ook de enige manier om doelen te bereiken! Je kunt namelijk heel veel forceren om je doelen te halen, maar dan zal het resultaat waarschijnlijk niet helemaal zijn zoals je had gewild.

Om doelen moeiteloos te bereiken is het belangrijk dat je altijd voelt hoe het doel het beste bij je past. Misschien klinkt deze zin wat ingewikkeld, maar hiermee bedoel ik dat je doel goed moet voelen. Het doel moet helemaal bij jou passen. Dan zal het behalen van het doel moeiteloos worden. Hiermee zeg ik natuurlijk niet dat je geen moeite meer hoeft te doen, maar zal het werken aan je doel leuk zijn. Je zult geïnspireerd zijn en dan voelt het moeiteloos om eraan te werken.

Doelen kunnen gedurende de tijd deels veranderen. Dit is een goed teken! Zorg ervoor dat je doelen mee veranderen met jouw wensen en jouw gevoel. Een doel dat je van te voren vaststelt hoeft niet helemaal te kloppen met wat je na een paar maanden wil. Als de tijd verstrijkt kan het zijn dat je het doel moet aanpassen om weer bij je zelf aan te laten sluiten. Het kan misschien lijken of dat je het doel aanpast omdat je het niet haalt, maar zeg dit niet tegen jezelf. Je past een doel aan om het beter bij jezelf aan te laten sluiten.

Het is belangrijker dat doelen bij je blijven passen, dan dat je ze niet verandert! Passende doelen zijn namelijk veel makkelijker en leuker om te bereiken.

Het moeiteloos bereiken van doelen heeft dus het meeste te maken met het stellen van de juiste doelen. Doelen die echt bij je passen en waarvan je energie krijgt.

Het bereiken van doelen kost energie, maar als je het juiste doel hebt dan krijg je er ook energie van!

Super Scriptie Club

Word nu nog gratis lid van de Super Scriptie Club. Dit is een Faceboekgroep waarin je veel tips krijgt, je scriptiefrustraties kwijt kan, elkaar kan helpen en je successen kunt delen! Iedere week is er een live Q&A voor al je vragen. Klik hier om naar de FB-groep te gaan.

Scriptiesessie

Loop je vast met je onderzoeksvoorstel? Weet je niet hoe je verder moet doen? Lukt het niet om de draad weer op te pakken? Krijg je geen woord op papier? Of nadert je deadline in rap tempo? Vraag dan een gratis scriptiesessie aan!

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat daar nog voor nodig is. We stellen samen duidelijke doelen op, die jou helpen om een goede scriptie in een zo’n kort mogelijke tijd op te leveren. Klik hier voor meer informatie.

Vond je deze post nuttig? Stuur hem dan door naar je vrienden of deel op social media:

Moeiteloos je doelen bereiken
Getagd op:            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *