Je bent niet de enige met een uitstelprobleem.. Tim Urban van de bekende blog “Wait but why” heeft voor TED talk een leuke en herkenbare presentatie gegeven. Bekijk de presentatie hieronder.

Hier vind je ook de artikelen die Tim over uitstellen heeft geschreven: https://waitbutwhy.com/2013/10/why-procrastinators-procrastinate.html en deel 2 met oplossingen: https://waitbutwhy.com/2013/11/how-to-beat-procrastination.html en een samenvatting van het geheel in een matrix: https://waitbutwhy.com/2015/03/procrastination-matrix.html

Super Scriptie Club

Word nu nog gratis lid van de Super Scriptie Club. Dit is een Faceboekgroep waarin je veel tips krijgt, je scriptiefrustraties kwijt kan, elkaar kan helpen en je successen kunt delen! Iedere week is er een live Q&A voor al je vragen. Klik hier om naar de FB-groep te gaan.

Scriptiesessie

Loop je vast met je onderzoeksvoorstel? Weet je niet hoe je verder moet doen? Lukt het niet om de draad weer op te pakken? Krijg je geen woord op papier? Of nadert je deadline in rap tempo? Vraag dan een gratis scriptiesessie aan!

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat daar nog voor nodig is. We stellen samen duidelijke doelen op, die jou helpen om een goede scriptie in een zo’n kort mogelijke tijd op te leveren. Klik hier voor meer informatie.

Vond je deze post nuttig? Stuur hem dan door naar je vrienden of deel op social media:

Video: Uitstelgedrag
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *