Super Scriptie Club

Word nu nog gratis lid van de Super Scriptie Club. Dit is een Faceboekgroep waarin je veel tips krijgt, je scriptiefrustraties kwijt kan, elkaar kan helpen en je successen kunt delen! Iedere week is er een live Q&A voor al je vragen. Klik hier om naar de FB-groep te gaan.

Scriptiesessie

Loop je vast met je onderzoeksvoorstel? Weet je niet hoe je verder moet doen? Lukt het niet om de draad weer op te pakken? Krijg je geen woord op papier? Of nadert je deadline in rap tempo? Vraag dan een gratis scriptiesessie aan!

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat daar nog voor nodig is. We stellen samen duidelijke doelen op, die jou helpen om een goede scriptie in een zo’n kort mogelijke tijd op te leveren. Klik hier voor meer informatie.

Vond je deze post nuttig? Stuur hem dan door naar je vrienden of deel op social media:

Hoe maak je goede deelvragen?

Vond je deze post nuttig? Stuur hem dan door naar je vrienden of deel op social media:

Hoe maak je goede deelvragen?
Getagd op:            

2 gedachten over “Hoe maak je goede deelvragen?

 • 10/10/2018 om 19:56
  Permalink

  Hoi Frisse Colleges,

  Hoeveel deelvragen is maximaal voor een scriptie? Ik heb er nu 12, maar denk dat het er teveel zijn. Bedankt!

  Groet,
  Sven

 • 11/10/2018 om 09:44
  Permalink

  Hi Sven,

  goed dat je de vraag stelt! In de meeste scripties wordt uitgegaan van 4-6 deelvragen. 12 deelvragen is redelijk veel. Lukt het om deelvragen samen te voegen? Of kun je sommige deelvragen algemener te maken? Hiermee reduceer je het aantal deelvragen. Succes ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *