Hieronder kun je de interessante Tedx Talk van Mel Robbins bekijken. Ze legt in heldere taal uit waarom we onszelf op verschillende momenten saboteren. We willen namelijk graag resultaten bereiken, maar kunnen onszelf niet een schop onder de kont geven. Het moment dat je echt zin hebt om datgene te doen wat de resultaten oplevert, komt namelijk niet vanzelf. Je moet zelf actie ondernemen. Dit legt ze op een hele humoristische wijze uit!

Na deze presentatie heeft Mel Robbins de 5-second-rule bedacht. Deze regel betekent dat als je iets wilt gaan doen, je van 5 naar 1 aftelt en dan automatisch aan de slag gaat. Je hersenen worden namelijk afgeleid en gaan niet allerlei bezwaren bedenken om niet in actie te komen. Het is een hele luchtige manier op iedere keer weer in actie te komen.

Super Scriptie Club

Word nu nog gratis lid van de Super Scriptie Club. Dit is een Faceboekgroep waarin je veel tips krijgt, je scriptiefrustraties kwijt kan, elkaar kan helpen en je successen kunt delen! Iedere week is er een live Q&A voor al je vragen. Klik hier om naar de FB-groep te gaan.

Scriptiesessie

Loop je vast met je onderzoeksvoorstel? Weet je niet hoe je verder moet doen? Lukt het niet om de draad weer op te pakken? Krijg je geen woord op papier? Of nadert je deadline in rap tempo? Vraag dan een gratis scriptiesessie aan!

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat daar nog voor nodig is. We stellen samen duidelijke doelen op, die jou helpen om een goede scriptie in een zo’n kort mogelijke tijd op te leveren. Klik hier voor meer informatie.

Vond je deze post nuttig? Stuur hem dan door naar je vrienden of deel op social media:

Hoe stop je met jezelf te saboteren?
Getagd op:    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *