In deze video leer je meer over de onderdelen van het Plan van Aanpak die in je scriptie moeten staan.

Inleiding

De inleiding van het Plan van Aanpak of onderzoeksvoorstel kun je helemaal overnemen in je scriptie. De inleiding van je scriptie is dus al klaar als je Plan van Aanpak is goedgekeurd.

Literatuur

Hoofdstuk 2 van je Plan van Aanpak gaat meestal over de literatuur. Als dit hoofdstuk in je Plan van Aanpak verhalend is opgebouwd, dan kun je dit hoofdstuk ook meenemen naar je scriptie. Je zal wellicht nog wat aanvullingen doen, maar ongeveer 80% van het hoofdstuk is dan gereed. Als hoofdstuk 2 van je Plan van Aanpak alleen een opsomming van literatuur is, dan moet je dit hoofdstuk nog wel helemaal schrijven in je scriptie.

Methode van onderzoek

Hoofdstuk 3 is het methode hoofdstuk. Daarvan is al ongeveer 40% gereed voor in je scriptie. Er komen in je scriptie nog aanvullingen zoals het meetinstrument, de betrouwbaarheid en de gebruikte analyse.

Planning

Hoofdstuk 4 van je Plan van Aanpak is vaak de planning. Deze is niet nodig in je scriptie. Dus de planning verdwijnt en is alleen benodigd voor het Plan van Aanpak.


Hulp bij je hoofdvraag

De Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag, zodat je deze eenvoudig zelf kunt opstellen of bijschaven. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen over jouw eigen onderzoeksvragen.

Woensdag 31 augustus van 19:30 uur tot 21:00 uur

–> Klik hier voor meer info <--
Onderdelen MEENEMEN vanuit PvA | Wat komt er in je SCRIPTIE terecht?
Scriptiebegeleiding
Average rating:  
 0 reviews
Onderdelen MEENEMEN vanuit PvA | Wat komt er in je SCRIPTIE terecht?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.