Wat zijn affirmaties precies, en hoe kun je ze gebruiken om motivatie te krijgen voor je scriptie? Bekijk snel de video om met een goed gevoel met je scriptie aan de slag te gaan.

Wat zijn affirmaties?

Affirmaties zijn korte positieve zinnen die je voor jezelf herhaalt. Uiteraard kun je dit op elk moment van de dag doen, maar vooral als je wel wat positieve energie kunt gebruiken.

Hoe gebruik je affirmaties?

Met de volgende oefening kun je motivatie affirmaties ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Voor de oefening bedenk je twintig affirmaties. Zorg ervoor dat het positieve zinnen zijn die in de tegenwoordige tijd zijn geformuleerd. Laat ‘mits’ en ‘maar’ in de zinnen weg.
Nu lees je de zinnen dagelijks hardop voor jezelf voor. Plan deze oefening in op een fijn moment voor jezelf. Bijvoorbeeld voordat je aan je scriptie gaat werken, of tijdens het ontbijt, of voor het slapengaan.
Om het gemakkelijk voor jezelf te maken kun je de 20 affirmaties ook opnemen op je telefoon. Nu kun je op ieder moment even kort luisteren naar de affirmaties.

Mocht je nog moeite hebben met het bedenken van eigen affirmaties, luister dan naar de opgenomen affirmaties op het Frisse Colleges YouTube kanaal voor inspiratie. Zie ook deze YouTube video. Hierin komen ruim 50 affirmaties over de scriptie voorbij.


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”. –> Klik hier om te downloaden <–

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
–> Klik hier voor meer info <–
Affirmatie OEFENING | Krijg weer MOTIVATIE
Scriptiebegeleiding
Average rating:  
 0 reviews
Affirmatie OEFENING | Krijg weer MOTIVATIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *