Wat zijn affirmaties precies, en hoe kun je ze gebruiken om motivatie te krijgen voor je scriptie? Bekijk snel de video om met een goed gevoel met je scriptie aan de slag te gaan.

Wat zijn affirmaties?

Affirmaties zijn korte positieve zinnen die je voor jezelf herhaalt. Uiteraard kun je dit op elk moment van de dag doen, maar vooral als je wel wat positieve energie kunt gebruiken.

Hoe gebruik je affirmaties?

Met de volgende oefening kun je motivatie affirmaties ook daadwerkelijk gaan gebruiken. Voor de oefening bedenk je twintig affirmaties. Zorg ervoor dat het positieve zinnen zijn die in de tegenwoordige tijd zijn geformuleerd. Laat ‘mits’ en ‘maar’ in de zinnen weg.
Nu lees je de zinnen dagelijks hardop voor jezelf voor. Plan deze oefening in op een fijn moment voor jezelf. Bijvoorbeeld voordat je aan je scriptie gaat werken, of tijdens het ontbijt, of voor het slapengaan.
Om het gemakkelijk voor jezelf te maken kun je de 20 affirmaties ook opnemen op je telefoon. Nu kun je op ieder moment even kort luisteren naar de affirmaties.

Mocht je nog moeite hebben met het bedenken van eigen affirmaties, luister dan naar de opgenomen affirmaties op het Frisse Colleges YouTube kanaal voor inspiratie. Zie ook deze YouTube video. Hierin komen ruim 50 affirmaties over de scriptie voorbij.


Gratis Masterclass: Naast je baan of gezin een scriptie schrijven

Als je naast je baan of gezin een opleiding volgt moet je je tijd verdelen over baan, gezin, familie, hobbies, etc.. Dat is niet altijd even gemakkelijk…

Doe nu mee aan de online masterclass en ontvang tips om gemakkelijk je scriptie naast je baan of gezin te schrijven.

Zaterdag 11 februari van 09.00 uur tot 10.00 uur

–> Klik hier voor meer info <--
Affirmatie OEFENING | Krijg weer MOTIVATIE
Scriptiebegeleiding
Average rating:  
 0 reviews
Affirmatie OEFENING | Krijg weer MOTIVATIE

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *