Hoeveel aanbevelingen zijn gebruikelijk in een aanbevelingen hoofdstuk? In deze video kom je meer te weten over dit scriptie hoofdstuk.

Drie tot vier aanbevelingen

Over het algemeen kun je uitgaan van drie tot vier goed uitgewerkte aanbevelingen. Een aanbeveling kun je goed uitwerken door een stappenplan te geven, een tijdsplanning toe te voegen en een onderbouwing voor het budget te geven. Beeld je in dat de aanbevelingen zo door een collega of stagiaire kunnen worden uitgerold. Welke beslissingen moet je dan alvast gemaakt hebben? Welke handvatten hebben ze nodig?

Dit alles kun je baseren op je uitgevoerde literatuur- en praktijkonderzoek. Verder kun je je creativiteit en de vakkennis, die je gedurende je studie hebt opgedaan, gebruiken.


Een e-boek speciaal voor jou!

Ontvang gratis het e-boek: “Schrijf gemakkelijk en snel de scriptie naast je baan of gezin”. –> Klik hier om te downloaden <–

Gratis Masterclass: Hulp bij je hoofdvraag

De online Masterclass neemt je stap voor stap mee naar de perfecte hoofdvraag.
Ben je aan het worstelen met het maken van je hoofdvraag? Of twijfel je of je hoofdvraag goed is opgesteld? Of wil je je graag goed voorbereiden op het maken van de hoofdvraag?
Dan is deze masterclass voor jou!
Vrijdag 21 juni om 10.00 uur
–> Klik hier voor meer info <–
Hoeveel AANBEVELINGEN zijn nodig?
Hoeveel AANBEVELINGEN zijn nodig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *