Snel afstuderen en je diploma behalen!

Begon jij ook vol goede moed aan je scriptie? Had je grootse plannen om een scriptie te schrijven waar je trots op kon zijn? Maar vind je het nu toch niet zo gemakkelijk? Is de motivatie soms ver te zoeken? En wil je nu gewoon afstuderen?

Review

Student HBO Pedagogiek, NTI: "Heel fijn vond ik de positiviteit die Mariken uitstraalt en de wijze waarop zij mij wist te motiveren  als ik even niet meer wist hoe ik verder moest. Dankzij Mariken heb ik sneller én met een hoger cijfer kunnen afstuderen dan ik had verwacht.”

Als je nu niets verandert…

Wat gebeurt er als je komende maanden in je eentje blijft werken aan je scriptie? Het kan je veel moeite en frustraties gaan kosten. Je blijft twijfelen of je het wel goed doet. De studiekosten lopen door. Uiteindelijk geef je het misschien wel op en ontvang je nooit het diploma.

Door te starten met de Scriptie Academy neem jij het heft in eigen handen!

De Scriptie Academy helpt je bij het maken van de gehele scriptie. De Scriptie Academy is alles wat je nodig hebt om snel en met plezier een goede scriptie te schrijven!

  • Je krijgt weer vertrouwen in je eigen kwaliteiten.
  • Je weet precies wat je iedere dag gaat doen.
  • Je gaat met sprongen vooruit en werkt heel relaxed en productief aan je scriptie.
  • Binnen korte tijd lever jij een scriptie in waar je trots op bent.
  • En kun je eindelijk je welverdiende diploma in ontvangst nemen.
Mariken de Kok Scriptiehulp

Been there done that

"Tijdens het schrijven van mijn eerste scriptie ben ik flink tegen de lamp gelopen. Ik wilde een masterpiece schrijven. Mijn perfectionisme hield me aan alle kanten tegen. Ik wist gewoon niet hoe ik verder moest en heb hele dagen verspild achter de computer. Dat wil ik jou besparen!"

Review

Student HBO Communicatie, HvA: "Ik heb mijn scriptie in een keer gehaald en ben dus sinds juni afgestudeerd! Nogmaals super bedankt voor de aanmoedigingen en de hulp in de literatuurfase. Nu ben ik opzoek naar een leuke traineeship."

De Scriptie Academy

De Scriptie Academy bestaat uit vier onderdelen:

  • Scriptiebegeleiding (tweewekelijks)
  • Versnellingsdagen (maandelijks)
  • Community
  • Online leeromgeving

De Scriptie Academy bevat niet alleen informatie, maar is ook interactief en persoonlijk bij jou betrokken. Je wordt onder andere begeleid door middel van online scriptiebegeleiding, versnellingsdagen en de online community.

Scriptiebegeleiding

Om de week is er online begeleidingssessie waarbij je in groepjes van 3-4 studenten al je vragen kunt stellen. De online meeting duurt net zo lang, totdat alle vragen beantwoord zijn. Je krijgt antwoord op de vragen waarmee je worstelt en leert van de vragen van andere studenten. Vaak brainstormen we ook samen over de problemen die spelen. Dit is een hele krachtige manier om snel tot een goede oplossing te komen.

Versnellingsdagen

Iedere maand staat er een versnellingsdag gepland. We werken de gehele dag online samen. In de ochtend stellen we doelen op. Gedurende de dag hebben we contact over de voortgang en de inhoud van je scriptie. Tijdens een versnellingsdag is de voortgang vaak groter dan de normale voortgang in 1-2 weken. 

Online leeromgeving

Mariken de Kok

De online leeromgeving leert je de inhoudelijke en persoonlijke vaardigheden die nodig zijn voor het schrijven van je scriptie.

De online leeromgeving zit boordevol videolessen die je op ieder gewenst moment kunt bekijken. Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt en meer over wilt weten.

Inhoudelijke vaardighedenPersoonlijke vaardigheden
OnderzoeksvoorstelUitstelgedrag
InleidingPerfectionisme
Theoretisch kaderSchrijven
OnderzoeksmethodenPlezier
ResultatenProductiviteit
Conclusie en discussiePlannen

Community

Je wordt lid van de besloten online community. Hierin zitten alle cursisten van de Scriptie Academy. We delen daar successen en tegenslagen en inspireren elkaar dagelijks. Het schrijven van je scriptie kan een eenzaam proces zijn. De community is er op ieder moment voor je, zodat je er niet alleen voor staat!

En je krijgt een aantal bonussen:

Opnames van de training: "Super Scriptie Training"

Opnames van de workshops: "Snel en met plezier je scriptie schrijven"

Templates voor je gehele scriptie structuur

Planning voor je scriptie

Review

Student HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, NTI: "De begeleiding van Mariken was fijn en duidelijk. Ze is een intelligent mens, die weet wat ze doet en zegt en kan snel verbanden leggen. Kortom, een aanrader!"

Praktische informatie

De Scriptie Academy is bestemd voor (deeltijd)-studenten die in de laatste fase van hun Bachelor of Master zitten en hulp nodig hebben bij het schrijven van hun thesis, scriptie, eindproject of afstudeeropdracht.

Wil je je aanmelden voor de Scriptie Academy? Je kunt je nu nog inschrijven. Let op, wacht niet te lang. De vorige groep was binnen enkele weken volgeboekt! Heb je interesse, meld je dan aan voor het vrijblijvende kennismakingsgesprek.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.Investering

De investering om je scriptie snel af te ronden met behulp van de Scriptie Academy is 497 euro. Je krijg hiervoor alle checklists, templates en stap-voor-stap video’s die je helpen om je scriptie te schrijven en je studie af te ronden. Met de Scriptie Academy heb je alle ingrediënten om van je scriptie een succes te maken en er met plezier aan te werken! 

Mocht het je beter uitkomen om de investering in termijnen te voldoen dan is dat ook mogelijk. Je betaalt direct de eerste termijn van 265 euro en over een maand de tweede termijn van 265 euro.

Je ontvangt 6 maanden toegang tot de Scriptie Academy. 

Eenmalige investering 

497 euro

Twee maandtermijnen

265 euro

Garantie

Ik weet zeker dat als je de strategieën, technieken en tips uit de Scriptie Academy toepast je snel en succesvol afstudeert.

Mocht je vinden dat de Academy voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing: je hebt twee weken de mogelijkheid om de Academy te proberen. Als je van mening bent dat het niet waardevol genoeg is, mail dan binnen 14 dagen na aanmelding naar info@frissecolleges.nl.

Je zal dan jouw investering retour krijgen. 

Wat gebeurt er als je je aanmeldt?

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving, zodat je kunt starten wanneer je wilt. Als je wilt kun je morgen al beginnen!

Je krijgt toegang tot de online community, zodat je meteen kunt connecten met andere afstudeerders.

Je kunt meteen meedoen met de online begeleidingssessie of versnellingsdag.

Je stuurt jouw studiehandleiding en scriptie (tot nu toe) door, zodat ik me kan voorbereiden op jouw scriptie en studie-eisen.

Je bepaalt zelf het tempo waarop je de videolessen volgt. Jouw agenda is leidend en je hoeft nergens heen.

Je krijgt focus en ziet eindelijk het einde van je scriptie in zicht komen.

Nog vragen? 

Vraag kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.Review

Student HBO Officemanagement, Schoevers: "Mariken is een ontzettende positieve, geduldige en slimme begeleidster. Tijdens mijn scriptie hielp ze van begin tot eind met goede tips & trucs en zorgde ze er bovendien voor dat ikzelf als mens ook groeide met een stukje persoonlijk leiderschap.
Het resultaat mag er zijn!"

Wie is afstudeercoach Mariken de Kok

Mijn naam is Mariken de Kok, MSc. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik mijn twee Masterstudies (Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde) behaald. Naast scriptiecoach ben ik ook afstudeerdocent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.

Tijdens het schrijven van mijn beide Masterscripties had ik geregeld last van een writer’s block en perfectionisme. Ik durfde geen woord op papier te zetten, omdat ieder woord niet goed genoeg leek te zijn. Tegenwoordig schrijf ik moeiteloos en ben ik ook trots op mijn creaties!

Van nature ben ik geïnteresseerd in het inspireren en motiveren van mensen. Ik sta vooral bekend om mijn positieve kijk op het leven! Verder ben ik gedreven, direct, kan ik goed uitleggen en luisteren en zie ik snel verbanden. Ik ben open-minded, nieuwsgierig en leergierig.

Ik weet precies waar jij mee worstelt, doordat ik de afgelopen jaren vele scriptiestudenten heb begeleid. Ook mijn functie als afstudeerdocent bij de Fontys en het behalen van twee Masterscripties dragen hier aan bij. De Scriptie Academy is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van scriptiestudenten.

Veel gestelde vragen

Wanneer start de Scriptie Academy?
Je kunt op elk moment instromen in de groep en starten met de lessen die in de online leeromgeving staan. Binnen twee werkdagen heb je toegang tot de online community en leeromgeving. Ook kun je meteen meedoen met de online scriptiebegeleiding op dinsdag of donderdag. Je kunt dus direct aan de slag! Wil je niet meteen starten, dan is dat geen enkel probleem. Het is aan jou wanneer je ook daadwerkelijk begint.

Hoe lang duurt de Scriptie Academy?
Gedurende 6 maanden heb je toegang tot alle modules in de leeromgeving, de online community en de online scriptiebegeleiding. Je bepaalt zelf het tempo waarin je studeert.

Is de investering te hoog voor mij?
Het is een investering die je snel terugverdient. Kijk naar wat het je oplevert. Iedere maand dat je langer met je scriptie bezig bent betaal je collegegeld. Dit zijn kosten die vervallen als je snel je scriptie afrondt. Ook kun je met een diploma op zak, promotie maken of met een nieuwe baan starten, waarbij vaak een hoger salaris gemoeid is.
Het is een investering in jezelf en je toekomst. Naast het behalen van je scriptie leer je waardevolle vaardigheden op het gebied van productiviteit, uitstelgedrag, perfectionisme, plannen en schrijven.

Ik kom uit een burn-out, is dit wel de juiste timing voor mij?
Wanneer jij voelt dat je de juiste energie weer hebt en weer ruimte voelt als je denkt aan de hulp van de Scriptie Academy. Dan is het jouw moment om de hulp aan te nemen en te kiezen voor jouw plezier, studie en toekomst.

Ik kan niet wachten om je stap voor stap mee te nemen om jouw scriptie af te ronden.

Eenmalige investering 

497 euro

Twee maandtermijnen

265 euro

Nog vragen? 

Vraag kosteloos en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.Review

Student HBO Facility Management, Zuyd Hogeschool: "Dankjewel voor de tips Mariken! Je filmpjes zijn heel duidelijk en helpen me enorm!! De video over perfectionisme is heel erg waardevol!! Bedankt 🙂