Gratis Masterclass: Naast je baan of gezin een scriptie schrijven
momenteel staat er geen nieuwe masterclass gepland

Ben je naast je baan of gezin aan het afstuderen? Dan kom je verschillende obstakels tegen! In deze masterclass benoem ik de 5 meest voorkomende obstakels voor mensen die in deeltijd studeren en geef natuurlijk tips en oplossingen.



Schrijf je naast je baan of gezin je scriptie?

Dan heb je er extra uitdagingen bij!


Als je naast je baan of gezin een opleiding volgt moet je je tijd verdelen over baan, gezin, familie, hobbies, etc.. Dat is niet altijd even gemakkelijk…

Doe nu mee aan de masterclass en ontvang tips om gemakkelijk je scriptie naast je baan of gezin te schrijven.

Praktische details

Wanneer? Momenteel staat er geen nieuwe masterclass gepland.

Waar? Online via Zoom. De link volgt na inschrijving.

Tijdsduur? 1 uur

Investering? Kosteloos


Aanmelden

Hieronder kun je je aanmelden voor de masterclass. Ik hoop je dan te zien!


Mijn naam is Mariken de Kok, MSc. Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik twee Masterstudies (Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde) behaald. Naast scriptiebegeleider ben ik ook twee jaar docent aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven geweest.

Tijdens het schrijven van mijn beide Masterscripties had ik geregeld last van een writer’s block en perfectionisme. Ik durfde geen woord op papier te zetten, omdat ieder woord niet goed genoeg leek te zijn. Tegenwoordig schrijf ik moeiteloos!

Van nature ben ik geïnteresseerd in het inspireren en motiveren van mensen. Ik sta vooral bekend om mijn positieve kijk op het leven! Verder ben ik enorm betrokken, kan ik goed uitleggen en zie ik snel verbanden.

Ik weet precies waar jij mee worstelt, omdat ik de afgelopen jaren veel scriptiestudenten heb begeleid. Het is vooral belangrijk dat je met gemak en plezier aan je scriptie werkt. De masterclass is helemaal afgestemd op jou!