Werk College

Wekelijks staan er Werk Colleges van 2 uur gepland. Daarin gaan we samen aan de scriptie werken. Het zijn eigenlijk mini-versnellingsdagen. Iedereen om je heen is bezig met de scriptie. Het werkt net zoals in de sportschool. Als je je aangemeld hebt, dan ga je ook. En als je er eenmaal bent dan doe je ook mee.

Programma

In het Werk College starten we kort met het doornemen van de takenlijsten en gaan we daarna meteen aan de slag. Halverwege is er een korte pauze. Daarna kun je weer fris door voor de laatste helft van het Werk College. We werken in twee pomodoro’s van 50 minuten. Zo maken we optimaal gebruik van de 2 uur die we hebben.

De agenda is als volgt:

  • 5 minuten takenlijsten doornemen
  • 50 minuten gefocust werken
  • 10 minuten pauze
  • 50 minuten gefocust werken
  • 5 minuten afsluiting

Voorbereiding

Maak van te voren alvast een takenlijst. Deze takenlijst is het startpunt van het Werk College. Je kunt hier bijvoorbeeld de takenlijst van de Versnellingsdag voor gebruiken.

Een Werk College duurt 2 uur en is op een doordeweekse dag gepland. Iedere week is Mariken minimaal bij 1 Werk College aanwezig.

In de Google Sheet hiernaast zie je wie er is aangemeld voor een Werk College. Via deze link: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_nTtEGfwfyXRAi3-aFgt7Rb3iQk_Dkhej-Yt8kztAWg/edit?usp=sharing kun je jezelf ook aanmelden voor een Werk College.

Let op: je kunt tot uiterlijk 1,5 uur voor een college aanmelden. Meld je ook af als je er onverhoopt niet bij kunt zijn.

Het Werk College is voor alle cursisten van de Scriptie Academy. Er is minimaal ruimte voor inhoudelijke vragen om de focus van iedereen te waarborgen. Mocht je tijdens een Werk College toch vastlopen, dan kun je je vraag stellen in de chat, om zo andere cursisten niet te storen.

Dit is de link naar de online meetingroom: https://meet.jit.si/EigenWerksessieFC

Werk College