Zit je in een scriptiedip? Loop je even vast met de scriptie? Vind je schrijven toch niet zo gemakkelijk als dat je gedacht had? Ben je de rode draad kwijt?

Word dan lid van de Online Scriptie Academy!

De Scriptie Academy helpt je om je gehele scriptie te schrijven. Je wordt begeleid door middel van: online groepslessen, video’s, dagelijkse evaluaties en een grote community. Wekelijks lever je jouw gemaakte stukken in, zodat de voortgang geborgd is. Je scriptie schrijven wordt een leuk en leerzaam proces!

De Scriptie Academy zit boordevol lessen die inzetbaar zijn bij het maken van je scriptie. De online lessen worden gegeven in de vorm van video’s. Je kunt gewoon lekker achterover leunen om de informatie en tips tot je te nemen.

Een greep uit de waardevolle lessen:Mariken de Kok Scriptiehulp

 • Moeiteloos (academisch) schrijven
 • Uitstelgedrag
 • Hoofdvraag en deelvragen opstellen
 • Motivatieproblemen
 • Plannen (en je eraan houden)
 • Onderzoeksmethoden
 • Conclusies en resultaten beschrijven

De Scriptie Academy bevat niet alleen informatie, maar is ook interactief en persoonlijk bij jou betrokken. Er zijn wekelijks online groepslessen. Hierin behandelen we de ingeleverde stukken, krijg je antwoord op de vragen waarmee je worstelt en leer je van de vragen van andere studenten. Doordat je wekelijks stukken inlevert blijf je op schema lopen!

Ook hebben we dagelijks contact, zodat je er niet alleen voor staat. Het schrijven van je scriptie kan een eenzaam proces zijn. Je stuurt jouw dag-evaluatie op en ontvangt hier persoonlijke tips en tricks op terug.

Als bonus word je ook gratis lid van de besloten Facebook groep. Hierin zitten nog meer studenten die in hetzelfde schuitje zitten. We delen daar successen en tegenslagen en inspireren elkaar dagelijks.

Lid worden

Als je iets meer begeleiding dan alleen vanuit de opleiding wilt meld je dan nu aan voor de Scriptie Academy. De kosten van het lidmaatschap zijn €44,95 per maand óf €224,95 voor een heel jaar.

Early bird actie! Als je voor 1 mei 2019 lid wordt, dan ontvang je één uur 1-op-1 begeleiding gratis. Dat is nog eens voordelig 🙂

Meer weten over de Scriptie Academy? Vraag hier GRATIS een rondleiding door de Online Academy aan. Dan weet je hoe de Scriptie Academy jou gaat helpen!
Door mijn ervaring met het schrijven van twee Masterscripties, met de studenten die ik 1-op-1 begeleid en mijn werk als afstudeerdocent bij Fontys Hogescholen weet ik precies waar jij mee worstelt! De Scriptie Academy is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van scriptiestudenten!

Wat vinden anderen?

 • “De begeleiding van Mariken was fijn en duidelijk. Ze is een intelligent mens, die weet wat ze doet en zegt en kan snel verbanden leggen. Kortom, een aanrader.”
 • “Helder, overtuigend en verstand van zaken.”
 • “Mariken is gemotiveerd in wat ze doet en brengt daarmee positiviteit.”
 • “Enthousiast en motiverend.”

Lid worden

Als dit is waar je echt mee bent geholpen, meld je dan nu aan voor de Scriptie Academy. De kosten van het lidmaatschap zijn €44,95 per maand.

Early bird actie! Als je voor 1 mei 2019 lid wordt, dan ontvang je één uur 1-op-1 begeleiding gratis. Dat is nog eens voordelig 🙂

Meer weten over de Scriptie Academy? Vraag hier GRATIS een rondleiding door de Online Academy aan. Dan weet je hoe de Scriptie Academy jou gaat helpen!