Begon jij ook vol goede moed aan je scriptie? Had je grootse plannen om een scriptie te schrijven waar je trots op kon zijn? Maar vind je het nu toch niet zo gemakkelijk? Is de motivatie soms ver te zoeken? En wil je nu gewoon afstuderen?

Word lid van de Scriptie Academy!

De Scriptie Academy helpt je bij het maken van de gehele scriptie. De Scriptie Academy is alles wat je nodig hebt om snel en met plezier een goede scriptie te schrijven! Je wordt onder andere begeleid door middel van: online groepscoaching, videolessen en een community.

Iedere week is er groepscoaching waarbij je al je vragen kunt stellen. De online meeting duurt net zo lang totdat alle vragen beantwoord zijn. Wekelijks lever je jouw gemaakte document in, zodat je op schema blijft lopen. Je scriptie schrijven wordt een leuk en leerzaam proces! 

De Scriptie Academy zit boordevol scriptie en mindset videolessen die inzetbaar zijn bij het maken van je scriptie. Een greep uit de waardevolle videolessen:Mariken de Kok Scriptiehulp

  • Moeiteloos (academisch) schrijven
  • Uitstelgedrag
  • Hoofdvraag en deelvragen opstellen
  • Plannen (en je eraan houden)
  • Theoretisch kader schrijven
  • Onderzoeksmethoden

De Scriptie Academy bevat niet alleen informatie, maar is ook interactief en persoonlijk bij jou betrokken.

Tijdens de wekelijkse live-groepscoaching krijg je antwoord op de vragen waarmee je worstelt en leer je van de vragen van andere studenten. Vaak brainstormen we samen over de problemen die spelen. Dit is een hele krachtige manier om snel tot een goede oplossing te komen. 

Tot slot word je ook lid van de besloten Online Community. Hierin zitten nog meer studenten die in hetzelfde schuitje zitten. We delen daar successen en tegenslagen en inspireren elkaar dagelijks. De community is er op ieder moment voor je, zodat je er niet alleen voor staat. Het schrijven van je scriptie kan een eenzaam proces zijn. 

Wat vinden anderen?

  • “De begeleiding van Mariken was fijn en duidelijk. Ze is een intelligent mens, die weet wat ze doet en zegt en kan snel verbanden leggen. Kortom, een aanrader.”
  • “Helder, overtuigend en verstand van zaken.”
  • “Mariken is gemotiveerd in wat ze doet en brengt daarmee positiviteit.”
  • “Dankjewel voor de tips Mariken! Je filmpjes zijn heel duidelijk en helpen me enorm!!”

Lid worden

Meer weten over de Academy? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Door alle studenten die ik al heb begeleid, mijn werk als afstudeerdocent bij Fontys Hogescholen en mijn eigen twee Masterscripties weet ik precies waar jij mee worstelt. De Scriptie Academy is helemaal afgestemd op de wensen en behoeften van scriptiestudenten.