Loop je vast met je scriptie? Weet je niet wat je moet doen? Lukt het niet om de draad weer op te pakken? Krijg je geen woord op papier? Of nadert je deadline in rap tempo? Dan kun je onze hulp gebruiken om weer back-on-track te komen! 

In een kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat daar nog voor nodig is. We stellen samen duidelijke doelen voor de begeleiding op, die jou helpen om een goede scriptie in een zo’n kort mogelijke tijd op te leveren.

Hoe zou het voor je zijn als je komende weken met veel energie en plezier aan je scriptie kunt werken?

Hoe zou het voor je zijn als je iedere dag precies weet wat je aan je scriptie moet doen?

Hoe zou het voor je zijn als je binnenkort een goede scriptie kan inleveren?

Dat ga je voor elkaar krijgen met scriptiebegeleiding! Hiermee word je gecoacht om jouw scriptie zo snel mogelijk met een mooi cijfer af te ronden!

Met scriptiebegeleiding word je onder meer geholpen met:

 • de structuur en opbouw
 • realistisch plannen en je eraan houden
 • meer motivatie en focus

Wat krijg ik precies?

We stemmen samen af hoeveel sessies nodig zijn om weer op de rit te zijn met je scriptie.

We gaan je hele scriptie doornemen, bepalen waar je staat en wat er nog moet gebeuren. Je leert dezelfde mentale focustechnieken te gebruiken die topsporters en succesvolle zakenmensen dagelijks op zichzelf toepassen. Ook maken we jouw maandplanning en stellen we commitments op.

Coachgesprekken: Een online gesprek met je coach voor al je inhoudelijke vragen, planning, blokkades en persoonlijke vragen. Je gaat weer helemaal geïnspireerd en vol vertrouwen de nieuwe week tegemoet.

Nakijken stukken: De logica en opbouw van je teksten worden gecheckt. Let op: Er worden geen teksten voor je geschreven en ook wordt de scriptie niet van je overgenomen.

Bonus: Lid van de Super Scriptie Club. In deze club zitten mede-scriptieschrijvers waarmee je ervaringen kunt delen. Verder worden er regelmatig live Q&A’s gehouden waarin je al je vragen kunt stellen.

Voordelen van scriptiebegeleiding

Aan het einde van de begeleiding heb je de volgende resultaten:

 • Je scriptie is (ruim op tijd) klaar!
 • Je hebt een mooi cijfer voor je scriptie.
 • Je kunt voortaan uitstekend plannen en productief werken.
 • Je hebt met plezier en ontspannen aan je scriptie gewerkt.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan. In een kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat daar nog voor nodig is. We stellen samen duidelijke doelen voor de begeleiding op die jou helpen om een goede scriptie in een zo’n kort mogelijke tijd op te leveren.

Wat is de investering om snel en met plezier mijn scriptie af te ronden?

De investering zorgt ervoor dat je super snel klaar bent met je scriptie, dat je kan besparen op het collegegeld en dat je zo snel mogelijk weer kan focussen op je baan en privéleven.

Scholing wordt gestimuleerd door de overheid. De opleidingskosten kunnen aftrekbaar zijn van de inkomstenbelasting, als je geen recht op studiefinanciering hebt.

Testimonials

Enkele referenties over studiecoach Mariken:

“Mariken is een ontzettende positieve, geduldige en slimme begeleidster. Tijdens mijn scriptie hielp ze van begin tot eind met goede tips&tricks en zorgde ze er bovendien voor dat ikzelf als mens ook groeide met een stukje persoonlijk leiderschap. Soms weet je niet waar je moet beginnen, en soms kun je maar niet stoppen, zij heeft me geholpen een mooie middenweg hierin te vinden. Het resultaat mag er zijn!”

“Ze laat creatieve oplossingen zien en pakt vraagstukken doortastend aan. Maar waar ik Mariken het meest om waardeer is dat ze haar kennis en kunde op een bijzonder plezierige, vasthoudendende en effectieve manier aanbiedt.”

“Ik heb Mariken leren kennen als een zeer gedreven persoonlijkheid met heel veel creatieve ideeën.”

“Mariken was a diligent student, and bright as well. The combination of determination, social and analytical skills will make it easy for anyone to work with Mariken.”

Frequently Asked Questions

 • Kan ik ook offline begeleid worden?
  • Al het contact vindt online plaats. Bij uitzondering is het mogelijk om in Woerden of Eindhoven persoonlijk af te spreken.
 • Hoelang duurt de scriptiebegeleiding?
  • Je kunt flexibel de begeleidingsuren inkopen zoveel als je nodig hebt. In deze tijd gaan we samen knallen om de scriptie succesvol af te ronden. Je kunt op ieder moment instappen.

Vraag nu gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aan.