Super Scriptie Club

Word nu nog gratis lid van de Super Scriptie Club. Dit is een Faceboekgroep waarin je veel tips krijgt, je scriptiefrustraties kwijt kan, elkaar kan helpen en je successen kunt delen! Iedere week is er een live Q&A voor al je vragen. Klik hier om naar de FB-groep te gaan.

Scriptiesessie

Loop je vast met je onderzoeksvoorstel? Weet je niet hoe je verder moet doen? Lukt het niet om de draad weer op te pakken? Krijg je geen woord op papier? Of nadert je deadline in rap tempo? Vraag dan een gratis scriptiesessie aan!

In een gratis kennismakingsgesprek bespreken we waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat daar nog voor nodig is. We stellen samen duidelijke doelen op, die jou helpen om een goede scriptie in een zo’n kort mogelijke tijd op te leveren. Klik hier voor meer informatie.

Vond je deze post nuttig? Stuur hem dan door naar je vrienden of deel op social media:

Hoe kies je een goed onderwerp voor je scriptie?

Vond je deze post nuttig? Stuur hem dan door naar je vrienden of deel op social media:

Hoe kies je een goed onderwerp voor je scriptie?
Getagd op:    

2 gedachten over “Hoe kies je een goed onderwerp voor je scriptie?

 • 13/11/2018 om 19:29
  Permalink

  Hoi Mariken,
  Bedankt voor de tips! Ik ben nog aan het twijfelen tussen twee onderwerpen. Hoe zou ik hier tussen kunnen kiezen?
  Groetjes,
  Esmee

 • 14/11/2018 om 20:44
  Permalink

  Hi Esmee,

  Goede vraag! Veel studenten twijfelen tussen een aantal onderwerpen. Om gemakkelijker te kunnen kiezen kun je de onderwerpen eens met een docent overleggen. De docent kan je wijzen op relevante literatuur of papers. Deze geven je meer inzicht in de onderwerpen en bieden je een houvast bij je keuze. En onthoud, welk onderwerp je uiteindelijk ook kiest, je zal er toch een goede scriptie over kunnen schrijven. Deze gedachte haalt ook een beetje de druk van je schouders af. En dan kun je je gevoel ook beter volgen. Hier mag je namelijk zeker naar luisteren bij iedere keuze. Je hart weet de weg 🙂 Veel succes met kiezen!

  Groetjes,
  Mariken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *